• Werkzaamheden

  Graag houden we u op de hoogte van alle actuele werkzaamheden op het station.

  Werkzaamheden
 • Bekijk het nieuwe station in 3D

  Ons 3D-model geeft u alvast een kijkje in de toekomst!

  Bekijk het nieuwe station in 3D
 • Nieuws

  Benieuwd naar het laatste nieuws over de bouw? Klik hier!

  Nieuws
 • Mijlpalen

  Benieuwd naar de mijlpalen die nog komen voordat het station geopend wordt? Bekijk het in de kalender!

  Mijlpalen
30 maart 2015

Wat is er in april te doen in Den Haag?

Voor jong en oud is Den Haag een bruisende en energieke stad. Ook de komende maand staat er weer van alles op het programma in de vorm van festiviteiten, activiteiten, festivals en bijeenkomsten. Op de website van Den Haag Nieuw Centraal beschrijven wij iedere maand de evenementen die het bezoeken waard zijn.

Lees meer »

Delen:

20 maart 2015

Aan de slag met de lichttubes (week 13 en 14)

Komende weken gaan we verder met het sluiten van de zogenaamde ‘oksels’. Ook worden er nieuwe lichttubes opgehangen boven de perrons van spoor 11 en 12. Dit zijn dezelfde lichttubes die ook de overige perrons hangen. Buiten het station gaan de werkzaamheden voor de HSE onverminderd door.

Lees meer »

Delen:

16 maart 2015

Eerste draagkolommen HSE geplaatst

Vorige week zijn de eerste zes stalen draagkolom voor het Haagse Startstation van de Erasmuslijn op zijn plaats gezet; waarmee de bouw definitief uit de grond gekomen is. De kolommen staan direct buiten het station, tot net voorbij het Prins Bernhardviaduct. De laatste vier kolommen volgen later.

Lees meer »

Delen:

09 maart 2015

Richard Folkers: “Den Haag Nieuw Centraal is mijn levenswerk”

Het zal u niet zijn ontgaan: de verbouwing van Den Haag Centraal zit in de afrondende fase. Veel mensen hebben er soms wel meer dan tien jaar aan gewerkt. Zo ook Richard Folkers, projectmanager van ProRail voor Den Haag Centraal. Samen met hem blikken wij terug op tien bewogen en zeer boeiende jaren door middel van vijf vragen aan Richard.

Lees meer »

Delen:

Den Haag Nieuw Centraal