• Werkzaamheden

  Graag houden we u op de hoogte van alle actuele werkzaamheden op het station.

  Werkzaamheden
 • Bekijk het nieuwe station in 3D

  Ons 3D-model geeft u alvast een kijkje in de toekomst!

  Bekijk het nieuwe station in 3D
 • Nieuws

  Benieuwd naar het laatste nieuws over de bouw? Klik hier!

  Nieuws
 • Mijlpalen

  Benieuwd naar de mijlpalen die nog komen voordat het station geopend wordt? Bekijk het in de kalender!

  Mijlpalen
27 juli 2015

HSE: Inschuifweekend eerste spoordek

In het weekend van vrijdagavond 31 juli 20.00 uur tot en met zondagnacht 3 augustus 01.00 uur wordt het eerste spoordek voor het HSE-viaduct over het Prins Bernhardviaduct naar zijn definitieve plek geschoven. Dit spoordek wordt op dit moment gemonteerd op het tijdelijke blauwe werkplatform. Het spoordek wordt van kolom naar kolom circa 150 meter richting het station geschoven, met een snelheid...

Lees meer »

Delen:

23 juli 2015

Sissy-Boy: “we zijn niet zomaar iets, we hebben altijd wat anders.”

Ten opzichte van de meeste andere winkels op Den Haag Centraal lijkt Sissy-Boy een wat vreemde eend in de bijt. In de regel tref je op stations veel horeca en winkels in de foodbranche. Ook boeken- en tijdschriftenwinkels zijn naast bloemenzaken en drogisterijen goed vertegenwoordigd. Wat voor meerwaarde kan Sissy-Boy voor het stationspubliek zijn?

Lees meer »

Delen:

16 juli 2015

De fietsenkelder verbetert

In de fietsenkelder onder de stationshal worden werkzaamheden uitgevoerd. Deze fietsenstalling krijgt een flinke opknapbeurt. Op dit moment vinden er voorbereidingen op de werkzaamheden plaats. Mogelijk ervaart u hiervan enige hinder.

Lees meer »

Delen:

13 juli 2015

Jan van Bokhorst: “de reiziger gaat er op vooruit”

De eigenaar/ beheerder van de Rijwielshop Den Haag Centraal, beter bekend als de fietsenkelder, is van nature vriendelijk en positief gestemd. “Als ondernemer moet je een optimist zijn,” is zijn motto. Toch is de gang van zaken rondom de verbouwing van het station voor hem niet allemaal even voorspoedig verlopen.

Lees meer »

Delen:

Den Haag Nieuw Centraal